Προστατευτείτε απο τον κορωνοϊό. Φοράτε μάσκες, κρατήστε αποστάσεις, αποφύγετε συμφόρηση.

Με την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο κ. Λιάγκος, ανέπτυξε τη στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε., παρουσίασε την πορεία των μεγάλων έργων υποδομής, καθώς και τις πρωτοβουλίες της Διοίκησης της εταιρείας για την αύξηση της εμπορευματικής κίνησης στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως προορισμού κρουαζιέρας.

Ειδική αναφορά έγινε στο έργο της επέκτασης του 6ου Προβλήτα, αλλά και στην ανάγκη επίσπευσης της σύνδεσης του Λιμανιού με την Εγνατία Οδό και το σιδηροδρομικό δίκτυο, έργα αναγκαία, προκειμένου το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης να καταστεί κόμβος συνδυασμένων μεταφορών των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής.

Η κα. Αντωνίου σημείωσε τη στήριξη της κυβέρνησης στις επενδύσεις που υλοποιούνται από την ΟΛΘ Α.Ε., αναγνωρίζοντας τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική και εθνική οικονομία που θα προκύψουν από την ανάπτυξη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και την ενίσχυση της θέσης του στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

20082020 syn