Προστατευτείτε απο τον κορωνοϊό. Φοράτε μάσκες, κρατήστε αποστάσεις, αποφύγετε συμφόρηση.

Banner 1

Νέα

Διευκρινίσεις επι του διαγωνισμού TED 075/2021 για την προμήθεια τεσσάρων (4) οχημάτων για την Ο.Λ.Θ Α.Ε. [pdf]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης η δεύτερη συνεδρίαση για φέτος του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιου Λιάγκου και τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου – Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo και στελεχών της Eταιρείας.

Στη συνεδρίαση, τα μέλη της Λιμενικής Κοινότητας συζήτησαν για την πρόοδο των αναπτυξιακών έργων υποδομής, την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη βελτίωση της συνδεσιμότητας καθώς και τις εξαιρετικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης, ως επακόλουθο της δυναμικής φετινής πορείας στην Κρουαζιέρα και την Ακτοπλοΐα του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν συνολικά 18 εκπρόσωποι από 17 φορείς (χρήστες και μέλη της ευρύτερης κοινότητας του Λιμένα) οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις για ποικίλα ζητήματα που αφορούν την άριστη λειτουργία του Λιμένα της Θεσσαλονίκης ως κύρια πύλη της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιος Λιάγκος, δήλωσε: «Με κοινό όραμα και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, συμπορευόμαστε με τους χρήστες και τα μέλη της ευρύτερης λιμενικής κοινότητας για την μετατροπή του Λιμένα της Θεσσαλονίκης σε ένα υπερσύγχρονο λιμάνι και τη διαρκή βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του».

 dt 21102021 1

dt 21102021 2

 

TED 075/2021 - Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια τεσσάρων (4) οχημάτων [pdf]

Οδηγίες για συμπίεση αρχείων με κωδικό [pdf]

 

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής έργου «Κατασκευή αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης στις αποθήκες 22 & 26 της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και διασύνδεσης στο ΚΕΑΛΕ» [pdf]

Τεχνική περιγραφή συστημάτων ενεργητικής πυροπροστασίας. [pdf]

Τομή Αποθήκης 22 [pdf]

Τομή Αποθήκης 26 [pdf]

Αποθήκη 22 [pdf]

Αποθήκη 26 [pdf]

Απαντήσεις σε ερωτήματα που υποβληθήκαν σχετικά με τους όρους της Διακήρυξης TED 074/2021 "εκτέλεση εργασιών συμμόρφωσης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της Ο.Λ.Θ Α.Ε Υποσταθμού 6 και πύλες αυτής". [pdf]

Συμπληρωματικό Παράρτημα τεχνικών προδιαγραφών, στα πλαίσια του Διαγωνισμού Ted 074_2021 [pdf]